portfolio

Een inkijkje in het archief...

Wat je hier kan lezen: Als startende in de museumwereld, heb ik al wel ervaring opgebouwd. Van een studie tot stage en werkervaring. Hier lees je mijn ervaringen. En ook mijn passie en liefde binnen de museale wereld. Want er zijn wel specifieke onderwerpen die ik heel erg interessant vindt!

STAGIAIR FAMILIE EDUCATIE

HET IMAGINARIUM

We have made quality of our habit. It’s not something that we just strive for – we live by this principle every day.

KIJKCOACH

LAM Museum

Na mijn stage in het LAM Museum, mocht ik verder als Kijkcoach. Het Museum beleven met heel veel leven!

Jij ziet wat ik niet zie. Als kijkcoach vertel je over de kunstwerken, maar is vooral luisteren de kunst. Ik hou van luisteren! En ik ben nieuwsgierig naar je blik en perspectief. Vertel wat je ziet! En ik kijk heel graag met je mee.

STAGIAIR COMMUNCATIE

LAM Museum

In de leeg museum mocht ik een stage lopen in het LAM Museum. Het was de tijd van de pandemie, dus de levendigheid van bezoekers in het LAM, heb ik niet mee mogen maken. Ook al was het museum gesloten, heb ik ook heel veel geleerd van de stilte.

Kunst wordt normaal gesproken vormgegeven door publiek, maar nu is er niemand die je beïnvloedt. Alleen jij laat je fantasie spreken. De meest bijzondere verhalen komen naar boven. Alles is mogelijk, zolang je je ogen maar opent.’